Haberler

Background

Manşet

PLAY FM BİR KEZ DAHA YILIN RADYOSU SEÇİLDİ

Beşincisi düzenlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti - Türkiye Sanat Ödülleri bu yıl KKTC Turizm Bakanlığı himayelerinde ve B/POP sponsorluğunda İstanbul'da Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. İki ülkenin müzik, sanat ve medya dünyasının en iyilerinin ödülleriyle buluştuğu törende PLAY FM, Kıbrıs'ta Yılın Radyosu ödülünün sahibi oldu. Gece'de ödülü alan Play Fm Genel Yayın Yönetmeni Ali Dervişoğlu, "Yaptığımız yayınların başarılı olması ve bu başarıların ödüllerle takdir edilmesi bizleri daha da kamçılamakta. Bu yüzden […]

today28/12/2021 221

Müzik Haber

EMRE ALTUĞ VE YEPYENİSİ : “TATİLDEYİM”

Başarılı şarkıcı Emre Altuğ, yeni teklisi 'Tatildeyim' ile müzikseverlerle bir kez daha buluştu. Söz ve müziğine Emrah Demiralp'in imza attığı şarkının aranjesini Mustafa Ceceli yaptı. Belgrad Ormanı'nda kısa film tadında çekilen şarkının klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ yaptı.

today01/05/2024 5

Müzik Haber

SERTAB ERENER VE “HER DEM AKUSTİK”

Sertab Erener’in “Her Dem Akustik” isimli yeni albümü dijital platformlarda yerini aldı. "Her Dem Akustik” İstanbul ve Bodrum'da özel stüdyoda kaydedildi. Albümün düzenlemelerini  Sertab Erener'in çok eskiden beri tanıştığı müzisyen arkadaşı Nurkan Renda ve aslında avukatı da olan Kerem Özpekel yaptı. Albümde yer alan 11 şarkı için Büyük Londra Oteli’nde Selim Çotal ve Gürdeniz Bursalı yönetmenliğinde klip çekildi. Klip çekimlerine uzun zaman ara veren Sertab Erener sanat yönetmenliğini yaptığı ve kurgusuna […]

today01/05/2024 3

Müzik Haber

ZERRİN ÖZER “NE HALİN VARSA GÖR” DİYOR!

Zerrin Özer, söz ve müziği Mustafa Arapoğlu imzası taşıyan ‘Ne Halin Varsa Gör’ isimli yeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu. Hastane sürecinin ardından iyileşir iyileşmez kamera karşısına geçen Zerrin Özer,prodüktörlüğünü Hayrettin Güneş’in üstlendiği,Erkan Nas yönetmenliğinde çekilen klibinin ardından şarkısıyla birlikte yeni bir rekor kırmaya geldiğini söyledi.

today01/05/2024 2

Müzik Haber

REYNMEN’DEN YENİ TEKLİ : “RENKLENSİN”

Reynmen’in  yeni teklisi “Renklensin” müzikseverlerle buluştu. Söz konusu şarkının söz ve müziği Doğukan Sarıtaş’a,aranjesi ise Denizkan Boz ve Osmancello’ya ait. Klibi ,düzenlediği lansman davetinden çok samimi görüntülerle sunan Reynmen,aynı zamanda video klibinin yaratıcı yönetmenliğini, yönetici yönetmen Melih Kun ile birlikte paylaştı.

today30/04/2024 6

Müzik Haber

GÜLBEN ERGEN’DEN SEZEN AKSU ŞARKISI GELİYOR!

Gülben Ergen,yeni şarkısının Sezen Aksu imzalı olduğunun müjdesini verdi. Bugüne dek ‘Küt Küt’, ‘Kanıma Dokunuyor’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Sandık Lekesi’, ‘İnsanlık Hali’, ‘Yasa’, ‘Yani’, ‘Mış Gibi’, ‘Yansın Bakalım’, ‘İnfilak’ ve ‘Bu Benim Hayatım’ gibi 11 hit  şarkısını seslendirdiği Sezen Aksu’dan yeni bir parça aldığını duyurdu.  

today30/04/2024 5

Müzik Haber

SEFO’DAN BEKLENEN ALBÜM : “İMPARATOR”

Sefo, üst üste yayınladığı hit şarkılardan sonra kariyerinin ilk albümünü tamamladı. Sefo, adını “İmparator"” koyduğu 24 şarkılık albümün müjdesini verdi. Albümü iki part seri halinde yayınlama kararı alan Sefo, albümün birinci bölümünü dinleyicilerle buluşturdu. Albümde tüm şarkıların sözü ve müziği ise Sefo'nun kendisine ait. Albümün çıkış şarkısı “Sulu Sulu” video klibiyle beraber Sefo’nun ilk albümü “İmparator Pt.1” tüm dijital platformlarda yayında.

today30/04/2024 7

Müzik Haber

DEMET AKALIN VE YEPYENİSİ : “KARIŞTIRICAM O UYKULARINI”

Demet Akalın ve beklenen yepyeni şarkısı sevenlerine müjde gibi geldi. Yıllardır dinlenme ve satış rekorları kıran pop müziğin kraliçesi Demet Akalın,yeni albümü "D POP" ‘un ilk şarkısı “Karıştırıcam O Uykularını” ile müzik severlerle buluşturdu. Sözü ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan şarkı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

today21/04/2024 9 2

Müzik Haber

FETTAH CAN’DAN “KİMSE OLMADI”

Fettah Can’ın “Arkadaşlarımdan” albümünün yeni şarkısı hayat arkadaşından hediye! Fettah Can, Türkiye’nin en önemli söz ve müzik yazarlarının şarkılarından oluşan yeni albümünden sürpriz şarkılar yayınlamaya devam ediyor. Sözü ve müziği Cansu Kurtçu’ya ait olan ve albümdeki tek yeni şarkı olma özelliğini de taşıyan çalışmanın düzenlemesi ise Ara Akan’a ait. Fettah Can ve “Kimse Olmadı” şarkısı,video klibiyle birlikte tüm müzik platformlarında yayında.

today21/04/2024 9 2

Müzik Haber

MABEL MATİZ İLHAMLI YEPYENİ NİLÜFER ŞARKISI!

Mabel Matiz’in, Nilüfer’in geçmişteki şarkılarının tavrından ilham alarak özel yazdığı “Kara Gözünün Hasretinden” dijital platformlarda yerini aldı. Bugüne kadar yüzlerce şarkı seslendiren, birçok unutulmaz besteye imza atan Nilüfer’in çocukluk anılarının olduğu binada Mabel de yaşamıştı. Şarkının bir bölümüne bu anılar ilham oldu. Bu şahane buluşmanın şarkısı “Kara Gözünün Hasretinden”in prodüksiyonunu Emre Malikler, mastering’ini Tarık Ceran yaparken, fotoğraflarını ve klibini Elif Demiralp çekti. Mabel Matiz ,şarkının söz ve bestesini yazmak dışında, ayrıca geri […]

today20/04/2024 13 2

0%